Hjemmehjælp som helhedspleje i Svendborg Kommune

Alle mennesker med brug for hjælp har forskellige behov og ønsker. Vi prioriterer individuelt tilrettelagte forløb med udvælgelse og tilknytning af den kontaktperson, der ud fra erfaring, viden og planlægning bedst kan hjælpe dig. Vores personale udfører alle både praktisk hjælp og pleje for at øge den sammenhængende tid i hjemmet. Vi garanterer høj faglighed, tværfaglig sparring, mange års erfaring og helhedsorienteret pleje.

Ved at vælge MEDISTANCE kan du eksempelvis få besøg af erfarne SOSU-assistent Kirsten, der blandt andet har specialiseret sig inden for neuropædagogik og kommunikation.

 

Kirsten:  erfaren SOSU-assistent

 

 

Du kan også møde Lea, som er sygeplejerske og har over 15 års erfaring.

Kateterpleje, stomipleje, somdeernæring, medicingivning og solid erfaring med udførsel af basal pleje er nogle af Lea's kernekompetencer.

 

 

Kirsten og Lea er nogle af de fantastiske og erfarne sundhedsprofessionelle personer, som vi har tilknyttet og får mulighed for at møde, hvis du vælger MEDISTANCE ApS til at udføre hjemmepleje hos dig.

De mange års erfaring bidrager til, at vi hurtigt opfanger, hvis din situation ændrer sig og behovet for hjælp skal tilpasses. Behovene ændrer sig løbende, og vi er både ud fra faglighed og erfaring klar til trygt at hjælpe dig og dine pårørende.