Oplever du begrænsninger i hverdagen, der nedsætter din livskvalitet?

Vi samarbejder med traditionsrige Meyland-smith, som siden 1901 har designet og udviklet hjælpemidler.

Meyland-smith har et stort udvalg af hjælpemidler i høj kvalitet til folk i alle aldre, og der er rig mulighed for at få tilpasset udstyret i forhold til ens individuelle behov.

Her på siden er et lille udpluk af nogle af hjælpemidlerne. Alle hjælpemidler leveres gratis, og der er 14 dages prøveperiode. Når man modtager sit hjælpemiddel, kommer en konsulent ud for at vejlede og sikre en tryg start samt evaluering undervejs.

Man kan naturligvis købe hjælpemidlerne privat, men man kan også kontakte de sagsbehandlende terapeuter i sin hjemkommune og forespørge om mulighed for at få det bevilliget.

 

Meyland-smith og værdigrundlag

Værdigrundlaget tager udgangspunkt i Meyland-smiths overordnede strategi. De tre værdier danner basis for samarbejdet med terapeuter og institutioner, for udviklingen af nye produkter og for det interne samarbejde i virksomheden. De beskriver den virksomhed vi er, og den virksomhed vi ønsker at blive, i den forstand at de tjener som rettesnor, for den udvikling virksomheden foretager. 

Værdierne er: nærvær, viden og funktionelt design og de er beskrevet mere detaljeret nedenfor.

  • Vi yder brugerne af vores produkter den bedst mulige service. Vi ønsker at opretholde et nært forhold til vores brugere og kunder så de ved de altid kan kontakte os for hjælp, råd og vejledning.
  • Siden grundlæggelsen i 1901 har vi oparbejdet en stor erfaringsbaseret viden, som vi anvender i udviklingen af nye produkter. Denne vil vi udvide gennem den tætte kommunikation med brugerne og et samarbejde med en række vidensinstitutioner.
  • Kvaliteten af vores produkter er essentiel. Vi udvikler produkter i tæt kontakt med brugeren så vi altid kan levere fremadrettede produkter som opfylder reelle behov hos vores brugere.

 

 

 

Rollatorstolen
Rollatorstolen
Rollatorstolen er til de brugere som har en hvis gangfunktion, men ikke kan gå så lange distancer. Kombinationen af kørestol og rollator giver brugeren mulighed for både at gå selv samt blive kørt. Rigtig praktisk at have med på tur, da man ikke længere behøve at havebåde rollator og transportkørestol med.
Læs mere her
Gangvogne
Gangvogne
Meywalk er en gangvogn. Brugeren er ofte kørestolsbrugere fra alle aldersgrupper, som har brug for en høj grad af hjælp og støtte til at rejse sig og gå. Der er mange muligheder for at tilpasse gangvognens udstyr for at optimere brugeroplevelsen og følelsen af tryghed.
Læs mere her
De røde madrasser
De røde madrasser
Madrasserne der giver en forbedret hverdag. Forskningen viser nu vigtigheden af god søvn - både som forebyggelse af sygdomme, men også for at give en forbedret hverdag og livskvalitet. Forskningsbaseret viden bekræfter, at den stimuli kroppen får i samspil med madrassen bedrer nattesøvnen, mindsker smerter og bringer ro i kroppen, hvis man eksempelvis har demens, Parkinson, ADHD, smerteproblematik eller tryksår.
Læs mere her