Vi tilbyder

Vi formidler erfarne, selvstændige sundhedsprofessionelle konsulenter med baggrund som sygeplejerske, lægesekretær eller social- og sundhedsassistent. De arbejder freelance i kombination med eksempelvis egen klinik. MEDISTANCE ApS er stiftet ultimo 2018 af sygeplejerske og lægesekretær Linda Marten Ravn samt læge Jonas Deibjerg Kristensen og har base i Odense.

Vores mission

Sundhedsprofessionelle i Danmark får nu som noget helt unikt mulighed for at bruge sin basisuddannelse til først og fremmest at løse opgaver i primær og sekundær sektor med afregning som indtægt til i forvejen eksisterende virksomhed – der vil også være mulighed for opstartshjælp.

Har du ikke i forvejen en virksomhed, men ønsker at blive selvstændig, hjælper vi dig med at starte din virksomhed op. Således kan du fra start af kombinere f.eks. massage, rengøring, akupunktur, fodterapi eller lignende i kombination med udførsel af basisopgaver i kommuner, på sygehuse og på sigt også i lægepraksis.

God bundlinje og 100 % selvstændig

Som sundhedsprofessionel konsulent i MEDISTANCE ApS har du muligheden for at få en god bundlinje i din virksomhed og dermed ro og tryghed til at nyde tilværelsen som selvstændig sundhedsprofessionel.

Vi sørger for formidling af opgaver samt fakturering til samarbejdspartnere, og dernæst sender du blot regningen for din ydelse.

Indtægt

Opgaverne vil være af varierende af karakter, og udvalget vil løbende blive udvidet.

Afregning per times arbejde kan derfor være varierende, og man sørger naturligvis selv for afregning til SKAT, pensionsopsparing m.v.

MEDISTANCE ApS afregner med komission på maksimalt 10 %.

Netværk – det får du via tilknytning til MEDISTANCE ApS.

Vi prioriterer højt, at man får mulighed for sparring med ligesindede sundhedprofessionelle via MEDISTANCE ApS. I Danmark er der ikke kultur for at være selvstændig konsulent med sundhedsprofessionel baggrund, hvorfor man kan have svært ved at dele erfaringer, viden og udvikle relationer inden for den sundhedsfaglige branche. Som selvstændig sundhedsprofessionel konsulent ved os får du mulighed for netop dette – at netværke og sparre i et nyt og unikt fællesskab.

- mulighed for hjælp til registrering af virksomhed og opstart

- deltagelse i relevante kursus- og undervisningsaktiviteter

- tilbud på sundhedsforsikring

- tilbud på erhvervsforsikring, eventuelt lønsikring

- løbende opdateret sundhedsprofessionel konsulentprofil på hjemmesiden

- individuel sparring samt via netværk i MEDISTANCE ApS.